DOBILA I POSAO:Mariju je njen muž brutalno ŽIGOSAO, a evo kako ona...

DOBILA I POSAO:Mariju je njen muž brutalno ŽIGOSAO, a evo kako ona danas izgleda!

0
366

Uspjela je da se sad za sad fizički potpuno oporavi od teskih povreda nanesenih pesnicama, nogama, metalnim šipkama i usijanom nargilom, a s svojim prvim radnim danom u novoj godini ova majka troje male djece kreće i na svoj novi posao.

Zahvaljujući jednoj “Kurirovoj akciji” Stop nasilju, Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kao i AMSS ispunjena je jedna od poznatih Marijinih najvećih želja. Potpisivanju ovoga velikog ugovora o zaposlenju u “AMSS” prisustvovao je i poznati ministar Aleksandar Vulin.

“Od 1. januara 2017.godinepokrenuli smo u jednu novu mjeru U Nacionalnoj službi za zapošljavanje, gdje su sve velike žrtve trgovine ljudima i porodičnog nasilja posebno prepoznate, dajemo subvencije svim poslodavcima koji ih odmah zaposle. Vjerujemo da je to pošteno i da je to način da samo damo šansu ljudima da se vrlo brzo osnaže, da mogu da napuste svoje nasilnika i da vode računa o sebi i svojoj djeci na jedan najbolji mogući način” – istakao je ministar Aleksandar Vulin.

“balkan-expresno.com

 

 

Komentari

komentara

(Visited 1.038 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS