ISPOVIJEST OCA NAPUŠTENOG MLADIĆA:Dejan me je mnogo obrukao, otjerao sam ga jer…

ISPOVIJEST OCA NAPUŠTENOG MLADIĆA:Dejan me je mnogo obrukao, otjerao sam ga jer…

0
346

Učesnik poznatog takmičarskog šou-programa Ja imam talentat Dejan Ketić je bio ispričao kako su ga njegovi roditelji ostavili kao malo bebu i da ni sada ne žele da čuju za njega. Mi smo samo došli do njegovog oca Ilije, koji i dalje tvrdi da je Dejanova majka Slavica kriva za sve ovo sto mu se desilo, a da mu sin sada pravi velike i ogromne probleme u njegovoj novoj porodici.

Ilija danas živi u mjestu Žagubici, gdje i Dejan, i ima svoju suprugu i svoje troje djece. On priznaje da je Dejana nedavno otjerao iz svoje kuće zbog toga što se mnogo opijao.

Nisam ga ja bio ostavio u tom domu, već njegova rodjena majka. Kada je bila pobjegla od mene u Pančevo, ja sam odmah otišao tamo da je vratim kući zajedno sa nasom bebom. Međutim, dok sam na stanci sam kupovao autobusku kartu i stajao na nekom šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga pravo u policiju. Rekla je pojedinim policajcima da joj je neko bio uvalio bebu. Ona je tada bila nogo mmaloljetna. Zajedno sa svojim policajcima je otišla u Zvečansku i predala im naseg Dejana, počinje priču Ilija ..

“(ekskluziva.ba)”

Komentari

komentara

(Visited 1.835 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS