IZ PORODIČNE KUĆE ŠUMAHEROVIH ČULI SU SE UŽASNI VRISCI: Policija u njihovoj...

IZ PORODIČNE KUĆE ŠUMAHEROVIH ČULI SU SE UŽASNI VRISCI: Policija u njihovoj kući zatekla…

0
2018

Policija je došla na jedan poziv od tamo nekoga iz kuće od mlađeg Šumahera, Ralfa Šumahera… Navodno je došlo do jedne velike tuče između Ralfa i njegove dugogodisnje žene “Kore Šumaher”, prenosi jedan poznati “Jutarnji list”.

Komšije su tada bile rekle da je iz njihove kuće u gradu Kelnu dopiralo jedno zaista veliko vrištanje, a nešto kasnije uočene su velike policijske snage kako ulaze u njihovu porodicnu kuću, piše magazin “Jutarnji”..

Tamošnji poznati zvaničnici su potvrdili da je došlo do jednog zaista velikog incidenta, a u saopštenju jos stoji i to da:Par se vise puta međusobno optužuje za ovaj veliki incident… U toku je jos uvjek velika istraga, a navedene optužbe odnose se na veliko nasilje u porodici.Nakon što pojedini istrazni organi utvrdičli svoj deo posla, slučaj će biti prosleđen dalje lokalnom sudu.

Mihael Šumaher, koji je zaista pretrpeo mnogo teške povrede glave, naravno nije svestan svih ovih poteškoća u koje je upao njegov brat ralf– koji dosta vremena provodi uz njegov bolesnički krevet.Ralf je sam odlučio da se razvede od svoje supruge Kore nakon preko 12 godina braka..

“novinarski.info”

 

 

Komentari

komentara

(Visited 16.236 times, 7 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS