Jezivi horoskop otkriva način na koji ćete zaista umrijeti: Da li ste...

Jezivi horoskop otkriva način na koji ćete zaista umrijeti: Da li ste zaista spremni da to sami otkrijete?

0
440

Svi mi ćemo na neki način nekad umrijet. Gdje god da se to sada nalazite, koliko god da ste vješti ili vam je vasa duša zaista čista, smrt će sama doći po vas. Možda ovo sami sada zaslužite, a možda ne. Saznajte na koji način ćete zaista sami umrijeti.

OVAN – Izgorjećete na uzasan način:Uvijek ste bili vrlo nekako plahoviti. Kako biste se uklopili sa nekim tamo ubrzanim načinom života, smrt će vam sama poslati iskru avanture, tj. uzasnu vatru. Previjaćete se od jakih bolova i nećete vidjeti ni najmanji tračak neke nade.

LAV – Gušenje na groza način :Cijelog života ste sa sami bili gušili i gutali mnoge stvari i jake uvrede. Nemate uvijek šta dasve top kažete i nije vam bitno šta govorite. Udavićete se u nekim tamo sopstvenim riječima, ali u ovom slučaju sa jako stetnim riječima po život.

BLIZANCI – Smrt sa jakim elektricitetom:Vi ste mnogo drski na najgori mogući način, tako da nemojte biti mnogo bas sokirani kada budete okončali na isti način kako ste i živjeli. Čin će biti zaista mnogo brz, ali ćete odreagovati na svoj vama poseban način. Tako je to kod vas.

ŠKORPIJA – Trovanje hranom :Vi ste emotivno razarali ljude cijeli život. Vi ste pravi otrov u metaforičnoj boci. Treba kriviti vaše tamo neke tajanstvene, manipulatorske osobine.Nastavak na..

“(ekskluziva.ba)”

 

Komentari

komentara

(Visited 1.536 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS