KEBA U VELIKOJ OPASNOSTI: Hitno primljen u bolnicu!!

KEBA U VELIKOJ OPASNOSTI: Hitno primljen u bolnicu!!

0
394

Nakon što se bio vratio sa velike turneje koju je održao po dalekoj Americi, Dragan Kojić Keba završio je na “Institutu za kardiovaskularne” bolesti na Dedinju zbog velikih čuva, ali mu je nažalost bilo pozlilo zbog čega je bio hitno primljen u bolnici.

Mnogo je radio u zadnjih mjesec dana, te po odlasku u daleku Ameriku je odmah promijenio klimu, a kada se bio vratio u Beograd osjetio je jako veliku bol u grudima. Ranije je imao velikih problema sa srcem, tako da je bio i pozvao svog doktora koji mu je tamo bio naredio strogo mirovanje i jaku veliku terapiju.

“Anginu pektoris” su dijagnosticirali prije 3 godine, i još tada je imao veliku i propisanu terapiju i morao je da izbjegava velike i mnogo stresne situacije. Lijekovi mogu da poboljšaju stanje, ali je sada ostalo na njemu. Strogo i veliko mirovanje i kvalitetna ishrana su nužan faktor za njegovo brzo ozdravljenje. Prije 3 mjeseca mu je pozlilo i tada su mu ljekari razmišlajli o operaciji, ali s obzirom da mu je bilo mnogo bolje, operacija je bila skroz odgođena.

“dnevnilist.info”

 

Komentari

komentara

(Visited 2.648 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS