KONAČNO,NAKON TOLIKO MESECI ISTRAGE:SA 95% SIGURNOSTI ZNA SE DA JE ON PRAVI...

KONAČNO,NAKON TOLIKO MESECI ISTRAGE:SA 95% SIGURNOSTI ZNA SE DA JE ON PRAVI UBICA JELENE KRSMANOVIĆ!

0
334

Tužilaštvo bi sada od ove nedelje trebalo da dobro razmotri sve nove dokaze prikupljene u ovoj velikoj istrazi ubistva poznate folk pevačice Jelene Marjanović i odluči da li su zaista oni dovoljni da bi bio izdat toliko dugo cekani nalog za hapšenje osumnjičenog za brutalni zločin koji više od 9 meseci potresa skoro celi region.

“Što se nas u policiji to tiče, mi imamo gotovo jedan rešen slučaj! Znamo ko je pravi ubica, a ne hapsimo ga još uvjek zato što nam materijalni dokazi koje imamo do sada nisu bili sasvim dovoljno uverljivi za nase tužioce. Međutim, pred sam kraj ove 2016. u drugoj polovini decembra došli smo do potpuno nekih novih iskaza i drugih bitnih stvari koje još više terete glavnog osumnjičenog. Nadam se da će sada tužilaštvo sada konačno preseći i izdati nalog za njegovo hapšenje” – navodi izvor Informera.

“On juče nije hteo da nam nista kaže nijedan bitan detalj o osumnjičenom, pa ni to da li je u pitanju neki čovek blizak ovoj ubijenoj Jeleni ili, kako su pojedini mediji ranije spekulisali, neki “manijak” na koga je pevačica naletela sticajem nekih nesrećnih okolnosti.

“poznati.ga”

 

Komentari

komentara

(Visited 2.513 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS