MNOGI NEMOGU DA POVERUJU:Preminuo naš dobro poznati….!!

MNOGI NEMOGU DA POVERUJU:Preminuo naš dobro poznati….!!

0
523

Bivši poznati komandant Vojske Republike Srpske “general-major” Mile Mrkšić preminuo je danas u zatvoru u Portugaliji gde se nalazio posle glavne donesene presude Haškog tribunala, saznaje “RTS”.

“Predsednik Nacionalnog” saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić potvrdio je za “RTS” da je bivsi komadant Mile Mrkšić preminuo.Ljajić je u subotu najavio da će 17. avgusta zatražiti da general-major Mrkšić bude hitno pušten radi detaljnijeg lečenja u Srbiji.

Mrkšićeva ćerka Marija je bila prethodno u pismu za pojedine medijima navela da se njen otac od 22. jula nalazi u velikoj zatvorskoj bolnici, da su mu astma i fizička isrcpljenost razlozi za njegovu detaljnu hospitalizaciju, a da je u bolnici ustanovljeno da boluje od opakog “karcinoma” pluća.

Tvrdila je da joj se njen otac nalazi u vidno i dosta zapuštenom zdravstvenom stanju, da su joj lekari potvrdili da je njegovo stanje dosta kritično i da svakog trena može da umre.Mile Mrkšić je rođen 1947. godine u Vrginmostu, a kao oficir JNA učestvovao je u bici za “Vukovar 1991. godine”.

svetpuls.com

 

Komentari

komentara

(Visited 10.593 times, 5.260 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS