NEOČEKIVANO: Severina u policiji, čeka se hapšenje Igora…

NEOČEKIVANO: Severina u policiji, čeka se hapšenje Igora…

0
402

Prije desetak dana Severina je u pratnji svoga advokata dala veliku izjavu u policiji jer je tužilaštvo tražilo da joj pruži obavještenje po tužbi koju je, zbog velikog zanemarivanja djeteta, podnio njen bivsi Milan Popović.

Međutim trenutno i njen sadasnji suprug Igor Kojić, moraće da se pojavi pred policijom zbog optužbi da ugrožava veliku bezbjednost djeteta.U medijima se do sada nikada nije pominjala bitka oko velikoga starateljstva nad djetetom Severine i Milana Popovića. Naime, Popović do sada je već nekoliko puta bio pokrenuo tužbu protiv svoje bivše supruge Severine kako bi mogao da provodi više svoga vremena sa svojim sinom Aleksandrom.

Ono što je zadnje bilo objavljivano o ovom odnosu jeste da se Popović obraćao u zagrebačkoj policiji jer je bio zadržao dijete duže nego što je to bio dogovor, dok je on kazao da je to sve bio učinio jer majka njegovog djeteta nije bila dostupna danima i da je zanemarila svoje dijete, te je tada i najavio tužbu protiv bivše supruge za zanemarivanje njihovog djeteta.

“udarni.net”

 

Komentari

komentara

(Visited 2.373 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS