NJEGOVI PRIJATELJI ISPRIČALI ŠOKANTNE DETALJE:Pogledajte u kakvim je sve uslovima živio i...

NJEGOVI PRIJATELJI ISPRIČALI ŠOKANTNE DETALJE:Pogledajte u kakvim je sve uslovima živio i preminuo tata od Seke Aleksić!

0
382

Otac od folk dive Seke Aleksić preminuo je na samo Badnje veče, 6. januara, u bolnici u Loznici gdje je dugo vremena ležao na Grudnom odjeljenju! Svega 2 dana kasnije, 8. januara, Milorad Aleksić je i bio sahranjen, a 2 njegovih najboljih prijatelja pristala su da za pojedine medije govore o njegovom privatnom životu, ali i odnosu sa njegovom kćerkom Sekom! Kako kažu, Seka svoga oca navodno nije nikako posjećivala, osim u posljednje vrijeme koje je njen tata Milorad proveo dugo vremena u bolnici.

Tačno je da mu je ona bila uplaćivala svakog mjeseca preko 40.000 dinara. Zapravo, ne ona nego njen suprug Veljko. Ali Milorad je zaista mnogo pio. Zaduživao se u svim mogucim kafanama, pa kad dobije te svoje pare, samo vrati te dugove. Ruku na srce, kad je ona shvatila da će umrijeti dolazila je u bolnicu da ga redovno obilazi, htjela je da ga prebaci u Beograd na dalje liječenje, ali su svi shvatili da je kasno. Trebalo je o njemu da se brine dok je on bio živ.

“(ekskluziva.ba)”

 

Komentari

komentara

(Visited 3.618 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS