OGLASIO SE I PJEVAČ TOPALKO: Nakon njegovog šokantnog spota koji je skoro...

OGLASIO SE I PJEVAČ TOPALKO: Nakon njegovog šokantnog spota koji je skoro izašao u javnost sa vlastitom kćerkom, pjevač još više zgrozio svoju publiku!

0
455

Pjevač folk muzike Milan Topalović Topalko nimalo se nije bas mnogo potresao zbog velikih negativnih komentara na račun njegovog sada novog spota za novu numeru “Ljubavna terapija”. Mnogim njegovim vjernim fanovima nije se bas bilo dopalo što je svojoj kćerki Heleni Topalović u spotu bio dodijelio ulogu njegove devojke koja mu u pjesmi daje “ljubavnu terapiju”.

Ovakav njegov gest mnogi su bili okarakterisali kao nešto što dosta podsjeća na neki uzasan incest, ali pjevača to ne dotiče ama bas nikako.”Nemam vise bas nikakav komentar na te njihove priče. Ja samo radim svoj posao onako kako mislim da to tako treba. Svako ima pravo da misli šta god hoće i da se izjašnjava kako hoce jer to je sloboda govora. Ne obazirem se nimalo na te negativne komentare. Možda su me takve stvari prije bile pogađale kad sam tek stigao na javnu scenu, ali odavno me to ne dotiče vise nikako . Kad me budu hljebom svi hranili, onda će da me dotiče i to što svi sada pričaju. Kad postoje ljudi koji pljuju tenisera Novaka Đokovića, živog sveca koji hoda zemljom, zašto bih ja bio toga sada pošteđen?” – kaže nam Topalko upoređujući sebe sa svjetskim poznatim šampionom.

“ekskluziva.ba”

 

Komentari

komentara

(Visited 2.947 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS