OVO JE PRVO BADNJE VEČE BEZ UBIJENE PEVAČICE JELENE:Jelena je jako mnogo...

OVO JE PRVO BADNJE VEČE BEZ UBIJENE PEVAČICE JELENE:Jelena je jako mnogo volela Božić, a evo šta je sve uradio njen suprug na badnje veče!

0
544

Želja njihove male petogodišnje ćerke Jane da se ponovo uoči ovoga Božića na snegu igra sa svojom dragom majkom nije bila ispunjena. Zato je tu njen dragi tata Zoran, da bude i otac i majka, da sprema veliko božićno slavlje, da se igra sa ćerkom, da je on redovno hrani, uspavljuje, ali i odgovara na svako pitanja, koja se uglavnom svode na jedno: “Kada će se mama moja pojaviti na vratima sa velikim poklonima u rukama i osmehom na svome licu?”.

“Jana se rado seća našeg poslednjeg Božića, koji smo svi mi proveli kao jedna velika hrišćanska porodica. Jelena je bila tako mnogo srećna i zadovoljna. Sve je činila da našoj ćerki što bolje dočara ovaj sada Božić i običaje u Srba. Ni u najgorim mogucim snovima nisam sanjao da ću ovaj dočekati bez nje.. Ne znam šta da kažem nasoj maloj Jani i kako da izbegnem neke odgovore” – počinje priču Zoran za magazin “Alo!” .

Pored fotografije stoji i Jelenina velika brojanica. Tu ju je spustila tog kobnog 2. aprila, kada je otišla na svoje trčanje sa kojeg se nije vratila.

“poznati.ga”

 

Komentari

komentara

(Visited 1.260 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS