OVO JE SIN NAŠE POPULARNE GLUMICE SEKE SABLJIĆ!!

OVO JE SIN NAŠE POPULARNE GLUMICE SEKE SABLJIĆ!!

0
406

Legenda naseg dobro poznatog jugoslovenskog glumišta Seka Sablić ima svog sina Stefana, koji je bio dosta uspješan pozorišni redatelj i ona je veoma sad za sad ponosna na njega.Od svoje majke je bio naslijedio taj dar za ovu umjetnost. Seka također ima i svog unuka Leona od kojeg se nikada ne odvaja, te svaki svoj slobodan trenutak s njim provodi..

Glumica je sina dobila u svojoj 34. godini i kaže da ga nikad ne kritikuje..Odrastao je u jako teškim vremenima, devedesetih je bio završavao školu i fakultet, tako da mu se mama divi na onom što je on bio postao i da se nije odao lošem društvu i svojim porocima. Ima divnu porodicu i njoj je to bio veliki užitak gledati, kaže da je to bio veliki uspjeh. Smatra da se on namučio u svom poslu, da je dosta dobre predstave pravio, a da nije primao nikakva priznanja za to.

Kaže da svo svoje vrijeme provodi sa svojom unukom, koji je smatra drugaricom, pa joj kaže da se dosta puta igrala, da pokupi sad svoje sve igračke. Unuk joj ima svega 3 i po godine. Seka je bila dostigla poprilično jednu zavidnu stepenicu u svojoj karijeri, a sama kaže da ni ona nije dobijala sva svojs priznanja, samo ona koja je nisu mogla nikada zaobići…

uzivo-24.info

 

Komentari

komentara

(Visited 2.878 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS