Ovo piće potpuno uklanja bolove u kostima!

Ovo piće potpuno uklanja bolove u kostima!

0
494

“Ova metoda je odlična te pomaže u ublažavanju i otklanjanju bolova u kostima. Ne morate trošiti novac na skupe proizvode. Potrebna su vam samo dva sastojka a to su voda i magnezijum hlorid. Trebate ovo probati jer ćete biti zadivljeni rezultatima”.

Magnezijum hlorid je mineral koji posjeduje negativno naelektrisan hlor i pozitivno naelektrisan magnezijum. “Dnevna upotreba magnezijum hlorida uspostavlja hemijsku ravnorežu u organizmu. Također, pomaže i u izlučivanju mokraćne kiseline, koja svojim zadržavanjem može dovesti do jakih bolova u zglobovima”. Magnezijum hlorid- prednosti:

-Ublažava glavobolju

-Štiti krvne žile

-Podmlađuje organizam

-Povećava libido
-Povećava energiju štiti od prehlade i gripe

-Pomaže kod bolesti centralnog nervnog sistema ima antikacerogeno djelovanje ublažava menstrualne tegobe štiti od reume i osteoporoze poboljšava probavu.

“Recept”: Stavite 1 litar vode u lonac i kuhajte, a kada počne ključati, skloniti i ostaviti da se temperatura spusti do sobne temperature. Kada dosegne sobnu temperaturu, dodajte 33 grama praha magnezijum hlorida. Prije nego što počnete koristiti ovaj lijek, morate znati vašu tačnu dozu. “To je izuzetno važno, a doza se određuje po godinama onog ko će koristiti lijek. Osoba mora imati najmanje 10 godina, kako bi mogla koristiti ovaj lijek. Upotreba ovog lijeka nosi mnoge prednost”.

“Doziranje”: Osobe između “10 i 40 godina”: samo pola šolje ujutru Osobe između “40 i 70 godina”: jednu šolju ujutru Osobe od 70 i više godina:jednu šolju ujutru i drugu naveče!

“(Biljnaapoteka.info)”

Komentari

komentara

(Visited 59 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY