Pogledajte kako je Aleksandra odgovorila Jeleni Karleuši!

Pogledajte kako je Aleksandra odgovorila Jeleni Karleuši!

0
565

“Aleksandra Prijović je za reprizu Nove godine pjevala u jednom hotelu na Kopaoniku, a njezin nastup je sasvim iznenada posjetila Ceca Ražnatović”. Prijovićka se pohvalila selfijem sa Cecom, a nakon što joj je Karleuša poručila da se ne treba slikati sa citiramo osobom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su prijatelji oteli brata njenog dečka, ispod objave se pojavilo preko 1000 komentara. “Napokon se oglasila sama Aleksandra”.

Nakon što je Aleksandra Prijović postavila fotografiju sa Cecom, a potom istu komentarisala “Jelena Karleuša”, Instagram mlade Zvezde Granda je proključao. “U opisu fotografije se pojavilo preko nevjerovatnih hiljadu komentara. Naravno, jedni su bili tabor Aleksandre i Cece, drugi Jelene Karleuše”.

“Aleksandra Prijović je spornu fotografiju izbrisala, a ubrzo nakon toga postavila istu uz sljedeći opis: Prvenstveno želim da moj Instagram profil bude mjesto na kojem se širi pozitivna energija. Još jednom sve najljepše dragi moji, da ste mi živi i zdravi, pozitivni, uspješni i srećni. Volim vas i ljubim, napisala je Aleksandra”.

Podsjećamo, Karleušin komentar na Aleksandrinu fotografiju sa Cecom glasio je: “Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka”. I zato ću ti ovo sada javno napisati. “Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su najbliži prijatelji i kum oteli brata tvog dečka Filipa, Stefana, za koga je plaćen milionski otkup”. Tebi ovaj polusvijet i šljam ne treba. “Srećna Nova i nastavi da blistaš”.

“(Ekskluziva.ba)”

Komentari

komentara

(Visited 5.977 times, 2 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS