Pogledajte šta je uradila verenica jednog poginulog fudbalera Brazila!

Pogledajte šta je uradila verenica jednog poginulog fudbalera Brazila!

0
383

“Brazilu, a posebno malom gradu Čapeku trebaće dugo vremena da se oporavi od teške tragedije koja ih je zadesila”, kada su u stravičnoj avionskoj nesreći poginuli skoro svi fudbaleri njihovog ponosa, Šapekoensea. “Suze i jecaji preplavili su malo mjesto na jugu Brazila, odakle svakodnevno stižu potresni detalji koji ni najtvrđe srce ne ostavljaju ravnodušnim”.

“Jučer su u grad dopremljena tijela poginulih igrača, a na stadionu Šapekoensea, dok je padala jaka kiša, cijeli grad je došao da uputi posljednji pozdrav šampionima”.

Od neutješnih udovica i njihovih tragično prekinutih ljubavi i snova, jedna priča posebno je dirnula u srce cijeli svijet. “Na dan kada je fudbalerima odata posljednja počast, Amanda i poginuli fudbaler Dener Braz trebalo je da izgovore sudbonosno da”!

Umjesto vjenčanice i svadbene ceremonije, “Amanda je svoju ljubav ispratila na vječni počinak. U čast sjećanja na tragično preminule fudbalere akro grupa brazilskog vazduhoplovstva poznatija pod nazivom Dimna eskadrila izvela je posljednji nalet”.

“(Ekskluziva.ba)”

Komentari

komentara

(Visited 3.175 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS