PONOVIO SE SLUČAJ JELENE MARJANOVIĆ: Devojka brutalno ubijena na potpuno isti način...

PONOVIO SE SLUČAJ JELENE MARJANOVIĆ: Devojka brutalno ubijena na potpuno isti način kao pevačica Jelena Marjanović!!

0
663

Karolin Gruber (27) iz dalekev Nemačke otišla je pravo na trčanje, a kada se nije bila vratila tražili su je svi tamosnji policajci, vatrogasci, dobrovoljci. Pronađena je na žalost mrtva na ivici jedne šume.

Devojka je u nedelju popodne otišla na jedno duze trčanje i trebalo je da se vrati za neki sat vremena otprilike. Pronađena je kod jednog poznatog mesta “Endingen” u nemačkoj jednoj pokrajini. Njeno mrtvo telo pronađeno je u četvrtak na samoj ivici šume, piše magazin “Bild”. Kobnog dana bila je sama kod kuće. Otišla je na neke opustajuce trčanje uprkos lošem vremenu.

Vest o Karolininoj smrti brzinom munje se proširila mestom. Svi su se jako mnogo bojali, ali nisu hteli da veruju da je na žalost svih mrtva. Karolin je u Endingenu bila zaista mnogo omiljena. Zajedno sa svojim suprugom Borisom (29) angažovala se tokom jednoga velikog karnevala i u lokalnom sportskom savezu. Tokom potrage čak je isušeno bilo jezero dok su je svi tražili. Karolin je tražilo 100 policajaca, vatrogasci, dobrovoljci.

srbijadanas.com

 

Komentari

komentara

(Visited 3.284 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS