PORODILA SE ISPRED SAMOG PORODILIŠTA I TO U AUTOMOBILU: Beba izašla na...

PORODILA SE ISPRED SAMOG PORODILIŠTA I TO U AUTOMOBILU: Beba izašla na neverovatnih minus šest!

0
325

Milena (31) iz jednog malog mesta Popovca kod Niša rodila je sad u utotak ujutru zdravu bebu u automobilu ispred samog porodilišta, na minus šest stepeni. Mileni je to bilo drugo dete, a porođaj će ona i njen sadasnji suprug bas dugo pamtiti.

Iako je Popovac udaljen od Niša nesto manje od 10 kilometara, beba je bila zaista mnogo “nestrpljiva”. A da se dešava nešto bas neubičajeno, primetili su i pojedini pacijenti “Ginekološko-akušerske klinike”. Lekari, medicinske sestre i osoblje izleteli su negdje oko 7.45 iz svojih kancelarija i ordinacija. Sestra Milena je samo jako uzviknula: “Brzo pripremajte mi nosila, opremu za porođaj i sve ostalo , uzimajte ćebe, žena se porađa u svome automobilu. Uskoro stižu doktori.”

Svi su odmah bili potrčali ka glavnim vratima porodilišta, ali, nažalost, na glavnom ulazu u porodilište već 20 dana vrata nikako ne rade, a automobil je bio parkiran baš ispred tih pokvarenih vrata. Neki su krenuli okolnim, znatno dužim putem, ali se ponovo bila oglasila iskusna sestra Milena:

“Nemamo bas mnogo remena da idemo svi okolo! Otvarajte odmah prozor… idemo kroz prozor.I zaista, muškarci, bolničari su odmah “izleteli” kroz prozor da ukažu prvu pomoć, odnesu ćebe jer su bebu iznosili na jako veliki mraz i hladnoću. Bebu i majku su zatim prebacili kroz službeni ulaz u sobu od bolnice”.

“novosti.rs”

 

Komentari

komentara

(Visited 875 times, 2 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS