PREOKRET U ISTRAZI:Otkrivena prava istina o tome da li je beba bila...

PREOKRET U ISTRAZI:Otkrivena prava istina o tome da li je beba bila mrtva kada ju je njena majka bacila u rijeku?

0
404

Obdukcijom tijela od maloga novorođenčeta iz Zvornika utvrđeno je da majka Suzana V. (31) nije ubila svoju tek rodjenu bebu, već ju je bila rodila mrtvu, kao što su njeni roditelji i tvrdili, prenosi “SrpskaCafe”. Nalaz obdukcije napravio je jedan zaista veliki preokret u istrazi i ispostavilo se da su majka Suzana V. i njen suprug Milan V. govorili pravu istinu.

“Obdukcijom je jos bilo utvrđeno da je Suzana V. rodila svoje mrtvo žensko novorođenče, koje je imalo veliku urođenu srčanu manu. Dakle, beba nije bila ubijena i na tijelu nisu uočeni nikakvi tragovi nasilja, ali je i dalje svima nejasno zašto je majka nakon svoga poroda dijete bacila u Drinu”, rekao je izvor blizak istrazi.

On je os bio pojasnio da se tu uglavnom očigledno radilo o određenom genetskom opterećenju, što dosta pojašnjava činjenicu da je Suzana V. i prije ovog velikog slučaja imala svoja dva pobačaja.Imajući u vidu veliki nalaz obdukcije Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini će vjerovatno obustaviti istragu protiv Suzane V. za veliko krivično djelo ubistvo djeteta pri porodu, a da li će eventulno odgovarati za neko asvim drugo krivično djelo za sada nije nikome poznato.

“(ekskluziva.ba)”

 

Komentari

komentara

(Visited 2.424 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS