ŠOKANTNO OTKRIĆE:Stojin muž izvršio samoubistvo!!

ŠOKANTNO OTKRIĆE:Stojin muž izvršio samoubistvo!!

0
313

Poznata folk pevačica Stoja, čim je bila kročila na veliku estradnu scenu, otkrila je javnosti da se udala sa samo svojih 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala odmah udovica. Ali pravi razlog zbog kog je ona ostala sama s svojim malim detetom ona i dalje krije od javnosti.

Pevačica je svojevreno svima javno govorila da joj je njen prvi suprug posle nekih 3 godine braka poginuo u strasnoj saobraćajnoj nesreći, a magazin “Kurir Stars”je u njenom malom rodnom mestu “Perlezu” došao do jednog velikog i šokantnog podatka–Stojin prvi muž se sam ubio.

Meštani ovog maloga sela pokraj Zrenjanina govore da je on sam skočio u veliku reku u kojoj se bio udavio jer njegovi pravi roditelji nikad nisu prijavili Novakovićevu za svoju pravu snajku.Njima je mnogo smetalo što je ona bila poznata kafanska pevačica.”Stoja je zaista bila divna žena. Mnogo se napatila zbog svoga prvog muža. Mnogo su se zaista voleli. Iz nje se i rodio i njihov sin. Ubrzo posle njihovog venčanje počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj njihov brak-“govori jedan Stojin komšija.

“balkan-expresno.info”

 

 

Komentari

komentara

(Visited 858 times, 3 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS