TUGA ZA SVE:Naša srpska legendarna Svetlana Bojković glumica je..!

TUGA ZA SVE:Naša srpska legendarna Svetlana Bojković glumica je..!

0
1127

Slavna srpska glumica stiže pravo iz dalekog Helsinkija, kako bi se pojedini srpski lekari pobrinuli za njen veliki problem… Svetlana Bojković (67) krajem ovoga sada meseca stiže pravo u Srbiju, gde će na jednoj “oftalmološkoj” klinici biti operisana zbog velike katarakte, piše magazin “Alo”.

Bojkovićeva, koja sa svojim vjernim suprugom Slavkom Kruljevićem živi u dalekome Helsinkiju, i ona će doći na “jagodinske Dane komedije”, gde će dobiti veliku nagradu za svoje životno delo, a odmah nakon toga biće odmah operisana u Beogradu.Legendarna glumica rekla je tom listu da će ona sada najpre primiti veliku nagradu, a zatim će otići pravo na operaciju, i da se nakon toga neće nikada šminkati, niti izlaziti, niti pričati sa nikakvim novinarima.

Glumica se davne 2011. udala po treći put, za Kruljevića koji je bio diplomata… Pre toga bila je udata za poznatog glumca Miloša Žutića, sa kojim je dobila sebi ćerku Katarinu, takođe glumicu, a nakon toga za svojevremenog upravnika “Ateljea 212” Ljubomira Mucija Draškića..

exbalkan.info

 

Komentari

komentara

(Visited 584 times, 2 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY