VELIKO SAZNANJE, ODAO GA TRAG TELEFONA IMAMO PRAVOG UBICU?

VELIKO SAZNANJE, ODAO GA TRAG TELEFONA IMAMO PRAVOG UBICU?

0
337

Analizom detaljnih baznih stanica navodno je ilo butvrđeno da je u vrijeme brutalnog ubistva pjevačice Jelene Marjanović jedan njihov član familije s svojim mobilnim bio u njenoj blizinii. Brutalno ubistvo Jelene Marjanović bi moglo biti napokon iješeno, pošto je policija napokon otkrila novi trag, DNK od ove osobe koja bi mogla da bude njegov ključni dokaz koji vodi do pravog ubice.

Osim DNK materijala, kako tvrdi poznati sagovornik, analiza detaljnih baznih stanica pokazala je svima navodno i da su telefoni jednog od njihovih člana Jelenine familije i pjevačice Granda bili u njihovoj blizini u vrijeme kad se ona već vodila kao nestala osoba , što potvrđuje iskaz od ovog misterioznog svjedoka. Novi dokazi se sada pažljivo analiziraju i upoređuju s onima koji su već bili prikupljeni tokom cele istrage surovog brutalnog ubistva.

Ne može se reći da je bilo došlo do obrta u istrazi, već da se poslije 9 mjeseci mozaik od zločina polako sklapa i da je vrlo bilo izvijesno da će analiza svega ovoga prikupljenog, uz iskaze pojedinih važnih svjedoka, uskoro biti napokon završena. Novi dokazi koji su se pojavili pokazuju da se cela istraga vodi u pravom detaljnom smijeru – rekao je sagovornik.

“(ekskluziva.ba)”

 

Komentari

komentara

(Visited 1.907 times, 1 visits today)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

NO COMMENTS